FAQs | Site Map | Zoeken | English | Nederlands

Toepassingen en Markten

Onze Blazer Business Unit bedient 5 marktsegmenten:

De professionele en industriële B-to-B markt
Binnen dit marktsegment beleveren wij de internationale dentale en tandtechnische industrie, de professionele gereedschappenmarkt, de automotive industrie, de installatiebranche en juweliersbenodigdheden branche. Voor meer informatie over onze producten, ga naar onze productgroep Professioneel Gereedschap.

Doe het Zelf retail markt
Onze aantrekkelijke verpakkingen zijn ontwikkeld voor de doe het zelf markt, hobby-, watersport en vrijetijd retail markt. Wij kunnen een schapopstelling van 1-meter aanbieden met ons micro brander assortiment. Voor meer informatie zie ons retail concept.

Sigarenaanstekers en rokersbenodigdheden markt
Wij hebben de retail markt voor turbo sigarenaanstekers ontwikkeld en iedere Aficionado heeft een PB207 Blazer - Blue Flame Pocket Torch. (En indien niet, zou er graag één willen hebben...). Onze PB207 Pocket Torch sigarenaansteker is de meest verkochte sigarenaansteker ter wereld en daarom ook het meest nagemaakt en gekopieerd. Laat u echter niet van de wijs brengen door goedkope en inferieure kopieën. Kies voor het orgineel van Blazer want die werken en blijven ook werken! Lees meer over hoe u het origineel kunt onderscheiden van goedkope en inferieure imitaties.

Gastronomie markt: keukenbranders, kookbranders en keukengerei
Wist u dat professionele Chef's hun smakelijke crème brulées en overige dessert bereiden met behulp van onze handige en altijd functionerende micro branders? Of schillen van paprika's en tomaten verwijderen? Met succes beleveren wij de internationale B-to-B institutionele en retail gastronomie markt.

Outdoor en Huishoud aanstekers
Onze range van outdoor aanstekers omvatten windvaste of windproof aanstekers welke geschikt zijn voor buiten gebruik, kamperen, trekken en survival. Bovendien omvat ons assortiment een brede keuze in huishoud en barbecue aanstekers zoals de Italian Flame en de Tokai Fire Boy.

Relatiegeschenken en Promotionele Markt
De Business to Business markt voor relatiegeschenken wordt door ons bediend om invulling te geven aan de vraag naar goed ontworpen, technisch georiënteerde geschenken van hoge kwaliteit. Blue Flame producten als geschenk blijven bij en worden zeer positief ervaren. Hier is het onze afnemers natuurlijk om te doen.
Copyright 2001-2002, Blazer Europe BV. Alle rechten voorbehouden.
WWW.MICROTORCHES.COM