FAQs | Site Map | Zoeken | English | Nederlands

Blue Flame Micro Branders van Blazer Europe

Professioneel Gereedschap voor de Professional.... GB2001 Micro Torch
Blazer Europe is een toonaangevende Europese fabrikant, exporteur en distributeur van hoogwaardige Blue Flame micro soldeerbranders, ook wel mini branders of micro branders genoemd. Onze Blue Flame branders kennen een breed scala aan industriŽle en professionele toepassingen zoals branders voor de dentale industrie (tandartsen, tandtechnici), branders voor goud- en zilversmeden, laboratorium branders, hete lucht branders, automotive gereedschap en zelfs culinaire of keuken branders. Alle branders zijn uitgerust met een hoogwaardig Piezo onstekingsmechanisme, de vlamtemperatuur bedraagt 1300 graden Celsius en de branders kunnen worden nagevuld met gewoon butaan aanstekergas. BlueFlame micro branders van Blazer Europe worden geproduceerd conform stringente kwaliteits- en veiligheidseisen en onderscheiden zich in design, functionaliteit en betrouwbaarheid. Of u nu loodgieter, goud- en zilversmid, tandtechnicus, tandarts, onderhoudsmonteur, opticien†of chef-kok bent, wij weten dat u als professional vertrouwt op onze producten. Elke dag opnieuw.

....en Professioneel Gereedschap voor de Hobbyist. PB207 Pocket Torch
Echter, niet alleen professionals hebben onze producten leren waarderen. Sommige producten binnen ons†micro brander assortiment zijn speciaal ontworpen voor de consument. Goed geÔnformeerde doe-het-zelvers, hobbyisten, amateur koks en sigarenrokers zijn gevallen voor het ongeŽvenaarde design, het gebruiksgemak en de kwaliteit van de Blue Flame micro branders, soldeergereedschappen, sigarenaanstekers, keukenbranders en de huishoudaanstekers van Tokai en Unilite. Bekijk onze originele PB 207 Pocket Torch sigaren aansteker, 's wereld meest verkochte turbo aansteker. Natuurlijk kunt u best zonder een originele Blazer, maar goed gereedschap is nu eenmaal het halve werk...


Breed assortiment en specialisatie
PT4000 Pencil Torch
Blazer Europe is gespecialiseerd in micro soldeerbranders en we hebben thans 8 verschillende modellen waarmee vrijwel iedere denkbare toepassing wordt afgedekt. Bovendien zijn diverse modellen in maximaal 9 kleuren leverbaar waardoor wij het grootste assortiment van microbranders in Europa voeren (30 SKU's) - alles op voorraad in grote hoeveelheden! Wij kennen onze business en weten wat een goed concept omvat:
- hoogste kwaliteit
- beschikbaarheid uit voorraad
- effectieve Point of Sale presentatie
- 1 jaar garantie
- en een uitgebreide product aansprakelijkheid dekking
Onze microbranders hebben een lange levensduur, waardoor de gebruikskosten zeer laag zijn.

Klantenservice
Naast een grote ervaring in fabricage waarop wij kunnen terugvallen, staan wij bekend om onze goede klantenservice. Vanuit Almere bedienen wij de internationale markten met een toegewijd en enthousiast team van medewerkers, agenten, distributeurs en wederverkopers.

Voor wie is WWW.MICROTORCHES.COM?
Deze website is ontwikkeld om informatie te verschaffen over Blue Flame microbranders van Blazer en de belangrijkste toepassingen. Bent u een groothandelaar, agent, importeur of wederverkoper van soldeergereedschap, sigarenaanstekers of huishoudaanstekers, bezoek dan onze Site om te zien wat wij u kunnen bieden. Wij leveren uitsluitend Business to Business.
Lees onze marketingfilosofie. Ontdek de winstmogelijkheden met de verkoop van onze micro branders en aanstekers en benut de kansen die dit attractieve marktsegment biedt. En we vertellen u bij voorbaat dat we niet de goedkoopste zijn, maar van drie dingen kunt u verzekerd zijn:†kwaliteit, veiligheid en service. Een Blue Flame micro brander is niet zomaar een stuk gereedschap, het is een professioneel kwaliteitsproduct. Onze marktleidende positie onderstreept dagelijks ons motto:

BLUE FLAME MICRO TORCHES QUALITY SOLUTIONS, SUPERIOR VALUE.
Copyright 2001-2002, Blazer Europe BV. Alle rechten voorbehouden.
WWW.MICROTORCHES.COM